CERTIFIED INSTALLER NETWORK

Micro Matic Certified Installer Network är ett rikstäckande nätverk av enskilda installationsföretag som är experter på installation, support och service. De fungerar som Micro Matics återförsäljare för er kunder som önskar full support och rådgivning. 

Du kan få hjälp med:

    Teknisk service
    Rådfrågning / projektering
    Offerter på utrustning med installation och service
    Installera öl-, läsk- eller annan dryckesanläggning
    Uppgradera din utrustning för att förbättra effektiviteten

    För att hitta en Certified Installer nära dig - se karta med kontaktuppgifter.
    Är du en rikstäckande kund – kontakta Micro Matic.


RÅDGIVNING OCH DESIGN

Fatölsupplevelsen börjar vid första ögonkastet

Vi är stolta över att kunna säga att vi är experter på produkterna som vi säljer, och vi erbjuder gärna vår hjälp som en tjänst till våra kunder.

Teamet på Micro Matic består av talangfulla och erfarna yrkesmänniskor som förstår sig på ditt företag. Vi välkomnar möjligheten att samarbeta med dig i alla faser av ditt projekt, när det gäller planering, design, produktspecifikationer och installation.

REKONDITIONERING

Var rädd om miljön – och dina pengar

Micro Matic erbjuder ombyggnad av all din dryckesutrustning som har tagits bort från handeln, antingen internt eller externt. Våra kunskaper om produkterna och nivån på vår utrustningsombyggnadsverksamhet gör det möjligt för oss att erbjuda dig priser som innebär att du sparar pengar. Vi tar hand om sortering, avfall och ombyggnad. Allt i enlighet med lagstadgade krav på miljö och säkerhet.
All ombyggd utrustning överförs till vårt lager och görs tillgänglig igen i vår webbutik utan kostnad för dig, innan du behöver utrustningen på nytt. All ombyggd utrustning blir så gott som ny, vilket innebär att vi kan erbjuda dig 12 månaders garanti på utrustningen. Alla utrustningsombyggnader görs grundat på varje enskild kunds behov.

Lageravtal

För bättre effektivitet

 

Micro Matic har erfarenhet av integrerade supply chain management-koncept, vilket ger våra kunder möjlighet att outsourca all sin inköps-, lagerhållnings- och distributionsverksamhet – och därigenom förbättra effektiviteten.

 

I vår webbutik kan du göra beställningar dygnet runt. Som kund kan du se produktbilder, prislistor, tekniska specifikationer och listor över reservdelar, samt dina beställningar, produkthistoria och status.

arrow_upward